آیا میتواند عنوان مطالبه وجه آن را در شورای حل اختلاف مطرح و مطالبه کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۳ #94287756

سلام
وقت خوش
فردی در مراجعت به فروشگاهی که قبلا توسط فردی دیگری معرفی شده کالاهی از آن فروشگاه خریداری میکند بعدا متوجه قیمت بالاتر آن نسبت به بازار میشود در حالی که کالای مذکور اساسا قاچاق بوده و طبیعتا قیمت مشخصی نداشته است حال خریدار با طرح دعوی در شورای حل اختلاف خواهان ما به التفاوت قیمت دستگاه ها شده است و از معرف و فروشنده شکایت کرده ولی عنوان خواسته را مطالبه وجه ذکر کرده و توضیحات فوق را در متن دادخواست داده هست حال سوال این است که با توجه به متن دادخواست که موضوع گرانفروشی را در بر میگیرد و مرجع صالح آن تعزیرات هست فرد میتواند با عنوان مطالبه وجه آن را در شورای حل اختلاف مطرح و مطالبه کند؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
موضوع قابل طرح در شورا نیست .

بنظر می رسه کالای قاچاق به جهت ماهیت غیر قانونی بودنش اساسا امکان طرح دعوا را ندارد...مانند معاملات مشروبات الکی ویا گیرنده های ماهواره ای.

نخیر .
موضوع به شورای حل اختلاف مربوط نیست

این موضوع قابل رسیدگی در شورای حل اختلاف نیست .

درود
سوال تکراری نپرسید پاسخ داده شده است.