آیا بدون مدرک هم می توان شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۹ #94280642

چند ماه پیش یکی از بستگان دور من تو خونه پدربزرگم چند تا کبوتر آورده بود و مدتی هم مزاحم آسایش ما و همسایه ها شده بود که بعدا طی یک سرقتی کبوترهای این آقا دزدیده میشه و حالا به بنده تهمت میزنه که تو کبوترهای من رو دزدیده ای چون من رو تهدید کردی و من جلوی همه فقط بهش گفته بودم که کبوترهای خودت رو ببر که همشون رو میکشم و الان آبرو برای بنده نگذاشته و هر جا میره می گه فلانی کبوترهای من را دزدیده و هر روز برای من زنگ میزنه که من برای تو شکایت کردم همین امروز یا فردا تو رو از توی خونه دستبند میزنم میبرم آیا بدون مدرک میشه کسی رو دستگیر کرد من ۱۶ سال درس خواندم و تازه سربازی خودم رو تموم کردم و دوست ندارم به ناحق سوء سابقه ای برام درست بشه.

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
شکایت مبنی بر توهین و ایجاد مزاحمت در دفتر خدمات قضایی ثبت نمایید و با حضور ۲شاهد اثبات کنید.