اثبات خیانت در امانت چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۴۶ #94225542

سلام
یکی از اقوام برای گرفتن وام از یک جای خصوصی نیاز به ضامن داشت دوفقره سفته سفید امضا جهت ضمانت گذاشتم سفته ها رو آزاد کرده و بدون واخواست در شورای حل اختلاف با این ادعا که پول نقد به من داده رای گرفت و محکوم شدم و در تجدید نظر هم همون رای رو گرفت من مدرکی ندارم که ضامنش شدم از خودش و اون اشخاصی که سفته رو به ایشون دادن هم شکایت کیفری کردم اما به دلیل نداشتن مدرک رد شد
راهی هست برای اثباتش

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به قطعیت رای حقوقی و رد شکایت کیفری . ادعای شما قابل اجابت نیست . اصلح این بود از ابتدای کار مشورت می گرفتید

بعد از قطعیت رای دادخواست بلاجهت بدین

سلام. متاسفانه خیر رای قطعی شده است. باید همزمان شکایت کیفری خیانت در امانت با شاهد مطرح میشد

با سلام
میتوانید از طریق مرجعی یا شرکت و بخش خصوصی که برای ایشان ضامن شده اید آنان را بعنوان شهود به دادگاه معرفی نمایید

با سلام می توانید به بانک مراجعه نموده و از مدارک پرونده متشکله اطلاع حاصل کنید که سفته های با شماره سریال فلان جهت ضمانت قید گردیده است یا خیر اگر قید شده باشد می توانید به استناد همان پرونده اثبات کنید که این سفته ها بابت ضمانت در بانک بوده و هیچ ارتباطی به بدهی به وی ندارد.

سلام
شما یمتوانید دادخواست دارا شدن بلاجهت را مطرح نمایید و با شهادت شهود و یا دلایل دیگر موضوع را به دادگاه اثبات نمایید .

شما بهتره دادخواست دارا شدن بلاجهت تقدیم کنین و ثابت کنین که واقعا بدهکار نبودین ولی ایشون سفته را مطالبه کرده و محکوم شدین