دعوی لازم جهت دریافت حق عبور زمین کشاورزی از همسایه

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۳ #94153394

با سلام، بنده قطعه زمینی کشاورزی خریداری کردم که مالک قبلی طی سالیان قبل حدود ۲۰ سال زمین رو در اختیار همسایه بابت کشت و زرع برنج گذاشته بود و محل عبور ماشین آلات و ادوات از همین زمین همسایه بوده و همسایه به خاطر اینکه در قسمت جلوی زمین حضور داشته طی سالیان راه عبور رو از بین برده. الان که من زمین رو خریداری کردم انقدر راه باریکه که حتی نمی‌تونم یک فرغون رو عبور بدم. شاهد و عکس‌های هوایی مربوطه موجوده. الان می‌خواستم بدونم تحت چه عنوانی دادخواست بدم بتونم راه رو بگیرم؟ حداقل راه عبوری به عرض چند متره؟ با تشکر.

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتوانید بعنوان ممانعت از حق شکایت کنید تا مدارک و ادعای شما مورد بررسی قرار بگیرد و اعلام نظر شود.

سلام طبق گفته شما قبل از شما ۲۰ سال زمین دست شخص دیگر بوده که او در این مدت زمین را به همراه ملک خود به صورت یکسره کشت و کار کرده است و به عبارت مسیر عبور مرور را نیز کشت کرده است بر این اساس شما با تهیه عکس‌های هوایی سال‌های قبل از شروع کشت و کار ایشان اگر مسیری بوده است می‌توانید با ارائه اسناد و مدارک شامل عکس‌های هوایی و شهود همچنین قولنامه‌هایی که قبل از شما در مورد این ملک وجود دارد که ثابت می‌کند ملک مسیر عبور و مرور داشته است یمیتوانید درخواست رفع ممانعت از حق بدهید

با سلام اگر ملک را به همراه حق العبور خریداری نموده اید و دلایلی مبنی بر وجود این حق از قبل در دست دارید دعوی مزاحمت به طرفیت ایشان مطرح نمایید.

اگر اجازه برای انجام اینکار نداشته باشد میتوانید شکایت نمایید.

سلام
تحت عنوان ممانعت از حق شکایت کنید

اگر عرض مسیر و محل آن مشخص و قابل اثبات است که تحت عنوان ممانعت از حق می توانید پیگیری نمائید در غیر اینصورت دعوی ایجاد حق عبور مطرح نمائید.

بادرود
اگر مالک زمین به عمد راه را باریک کرده تحت عنوان ایجاد مزاحمت وممانعت از حق قابل پیگیری است