تامین گرفته و حساب های منو بسته، چه اقدامی باید کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۳۸ #94101938

سلام در شورا گیشا روی دو فقره سفته اینجانب اقدام شده و بصورت کاملا غیابی تا مرحله اجرا رسیده و اینکه بنده بابت ضمانت چک یک شخصی داده بودم و رسید هم دارم بصورت گواهی در دفتر خانه چک اون شخص هم پاس شده در زمان خودش کسی که سفته هارو رسبد کرده کا رمند کسی استکه سفته ها رو خرج کرده و من در وجه اون شخص صادر کرده بودم و برده داده به ریسش ولی الان اون کارمند دیگه اونجا کار نمیکنه و حاضره وارد به پرونده بشه چون رسید داده بمن سفته ها هم بدون واخواست تامین هم گرفته و حساب های منو بسته گرفتار شدیم لطفا راهنمایی
باتشکر

مشاوره حقوقی سفته
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر مهلت واخواهی نگذشته دادخواست واخواهی به همراه جلب ثالث ثبت کنید.
برای اجرای احکام غیابی محکوم له ملزم به دادن ضمانت است که در صورت ورود ضرر از آن محل جبران خسارت شود.

شما می توانید جلب ثالث نمایید درواخواهی

درود بر شما، چنانچه مهلت اعتراض وجود دارد، اعتراض کنید.

درود
اگر مهلت اعتراض تمام نشده اعتراض کنید. ضمنا اجرای رای غیابی نیاز به سپردن ضمانت دارد

اقدام شاکی منطبق با قانون صورت گرفته
شما به شعبه شورا مراجعه کنید ودر صورت عدم حصول نتیجه به قاضی شورا یا رئیس کل شوراها مراجعه کنید