جعل در وصیت نامه بدون شاهد، آیا کیفری هست یا حقوقی؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۸۴۰ #94099446

وصیت نامه دست خط پدرم نیست و امضا هم نیست و اموال در حال تقسیم بوده، ورثه دیگر چند برابر من چون بنده خارج از ایران بوده ام.

مشاوره حقوقی جعل
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جعل در متن و یا امضا و یا دستخط جرمه. در ضمن متوفی بیش از یک سوم مالش رو نمیتونه وصیت کنه. شکایت حقوقی هم میتونی بکنی

سلام
جعل هم جنبه کیفری دارد هم حقوقی چنانچه نمی خواهید با شکایت کیفری برای بستگان خود دردسر درست کنید می توانید دادخواست حقوقی ضرر و زیان ناشی از جعل را به دادگاه حقوقی تقدیم کنید.

جعل کیفری است

سلام
می توانید از طریق دادگاه اقدام کرده تقاضای کارشناسی دهید
در وصیت خود نوشت، وصیت‌کننده باید تمام متن وصیت را به خط خود نوشته باشد
تا در دادگاه اعتبار قانونی داشته باشد.
. طبق این اساس هر شخص تا یک سوم اموال خویش را به هر نحوی که بخواهد می‌‌تواند وصیت کند و پس از فوت شخص، دو سوم دیگر اموال طبق قانون ارث، میان ورثه تقسیم می‌شود.

مخاطب گرامی با سلام جعل در متن و یا امضا و یا دستخط هر گونه سند اعم از عادی و رسمی و از جمله وصیت نامه قابل شکایت از سوی ذینفع و متضرر از جرم میباشد. و اگر با این عمل مال را تقسیم و تصاحب نموده اند استفاده از سند مجعول و تحصیل مال نامشروع نیز به اتهامات اضافه خواهد شد. راهکارهای اقدام سریع حقوقی دیگر نیز در این خصوص قابل طرح و انجام است که در صورت نیاز میتوانید از طریق پنل مشاوره مربوطه کسب اطلاع نمایید.

جعل به هرحال جرم است ومجازات کیفری دارد

با سلام می توانید دعوای جعل به استناد مدارک دیگر موجود ومربوط به پدرتان به لحاظ عدم امکان استکتاب مطرح نموده وپس از آن ابطال وصیتنامه واحیانا اسناد تنظیمی را مطرح نمایید.