امکان تشخیص جعلی بودن اون برگه وجود داره؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۸۴ #94094593

سلام
از کارفرما بابت ندادن حقوق طبق وزارت کار و عیدی وسنوات شکایت کردم.. در جلسه ای که در اداره کار تشکیل شد برگه تسویه حساب با امضا و خط من ارایه داد در حالیکه چنین برگه ای امضا نکردیم... برای شکایت ازش اقدام کردم بابت جعل امضا... میخوام بدونم ایا واقعا امکان تشخیص جعلی بودن اون برگه وجود داره؟

مشاوره حقوقی جعل
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله کارشناس دادگستری جعلی بودن دستخط و امضا را تشخیص خواهد داد و تا ان زمان رسیدگی در اداره کار متوفق میشود. البته اصولا اداره کار به برگه تسویه حساب توجه نمیکند.

سلام
تشخیص جعلی بودن برگه توسط کارشناس دادگستری وجود دارد

با این اوصاف می تواند از کارفرما به عنوان جرم جعل و استفاده از سند مجعول در مرجع قضایی شکایت کنید

سلام جعلی بودن برگه با شکایت شما قابل پیگیریه و باید درخواست کارشناسی بدید

بله /کارشناس رسمی دادگستری جعلی بودن امضا و خط را تشخیص خواهد داد///

بله میتوانید شکایت کیفری جعل و استفاده از سند مجعول مطرح نمایید‌ کارشناس بررسی و اظهارنظرخواهد کرد

سلام
بله جعلیت سند توسط کارشناس قابل احراز است.