الزام ثبت احوال به حذف تغییرات شناسنامه والدین از شناسنامه فرزندان

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۸ #94013948

درود،مادر من اسم کوچک خودش رو تغییر داده و این تغییرات در شناسنامه پدر و همه فرزندان درج شده. با توجه به اینکه شناسنامه فرزندان به دلیل حذف پسوند فامیلی دارای تغییرات می‌باشد و خیلی شلوغ شده، به ثبت احوال مراجعه کرده و گفتن که امکان حذف تغییرات شناسنامه مادر از شناسنامه فرزندان امکان پذیر نمی‌باشد.
۱- باید درخواست بدم به کمیسیون ثبت احوال در مرکز استان که رسیدگی کنند؟
۲- اگر دادخواست بدم به دادگستری امکان حذف تغییرات هست؟
۳- آیا قانون یا دلیلی در ثبت احوال وجود دارد که الزام به درج این تغییرات هستند؟
ممنون.

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما نمیتوانید تغیرات را حذف نمایید.

سلام ، امکان حذف تغییرات در هیچ حالتی وجود ندارد.

با سلام
خیر امکان حذف تغییرات وجود ندارد.

سلام امکان حذف تغییرات مندرج در شناسنامه وجود ندارد

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که امکان حذف تغییرات وجود ندارد.

سلام خیر در هر حالتی امکان حذف تغییرات نیست