نفقه دوران عقد به صورت تقریبی چقدر میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۹۳۳ #93993437

من و همسرم (کارمند رسمی دولت با حقوق ۴.۵میلیون تومان) ۱۶ ماهه عقدیم،
لیسانسه هستم، شاغل با سابقه کار هفت سال با حقوق حدود ۲.۵ میلیون تومان،از خانواده ای با تمکن مالی متوسط،
پدر و مادرم دو واحد آپارتمان ۱۰۰ متری در مرکز شهر تهران و یک دستگاه خودرو به ارزش تقریبی ۶۰ میلیون تومان دارند،پدرم کارمند دولت زیر نظر وزارت بهداشت هستن.
می دونم که مقدار دقیق وجود ندارد، اما با شرایط مذکور بفرمایید که:
۱۲ ماه از سال ۹۷ و ۴ ماه از سال ۹۸ حدودا چقد نفقه می شه؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
میزان نفقه با توجه به شئونات زوجه و استطاعت مالی زوج با نظر کارشناس مشخص می شود مبلغ ثابت و مشخصی ندارد .

۹۷ حدودا ۶۰۰هزارتومان
۹۸حدودا ۶۵۰ هزارتومان

سلام و وقت بخیر
میزان نفقه با توجه به شئونات زوجه و استطاعت مالی زوج با نظریه کارشناس مشخص می شود مبلغ مشخصی ندارد.

سلام میزان نفقه با توجه به شان و موقعیت اجتماعی و خانوادگی شما و تمکن مالی همسرتان توسط کارشناس محاسبه و تعیین می شود. ( بر عهده کارشناس دادگاه می باشد)