چگونه میتوانم آپارتمان را پس بگیرم؛ در حالی که ۱۲ سال از زمان قرارداد میگذرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۳ #93966206

باسلام بنده در سال ۸۵ آپارتمانی را از یک شخص که خودش بنگاهدار بود خریدم با مبلغ ۵۳ میلیون تومان که ۲۳ میلیون نقد دادم و ۴۰ میلیون طبق قرارداد قرار شد که بنگاه از طریق رابطه و ضابطه و پرداخت شیرینی به بانک از طرفداران بانکی بازدید کنند و پولشان را نقد کنند ولی غیر از گذست ۴ماه ارزش ملک بالا رفت و بنگاهدار طمع کرده و برای گرفتن وام از بانک پارسیان امتناع میکرد و همش امروز فکر نمیکردم و خلاصه آپارتمان نوساز و کلید اول بود و بنده تحویل گرفتم و ساکن شدم خلاصه بعد از گذشت یکسال فروشنده یا همان بنگاهدار با طراحی نقشه واقعی نسبت به تنظیم اجاره نامه اقدام کرده بود واز طریق شورای حل اختلاف از من به عنوان مستاجر شکایت کرده و دستور تخلیه برگرفته بود و من هم از همه چرا بیداری بودم تا یک روز پنج شنبه در آخرین وقت اداری ساعت یک ظهر با مامور آمدند کاسبهای و اثاثیه من را بیرون ریختند و منزل را از دست من درآوردند که باعث مقدمه فروپاشی خانواده و زندگی زناشویی و از دست دادن بچه ۶ ماهه ام گردید که چندین سال او را ندیدم و هنگام تخلیه هم با وکیل شکر هر بنگاهدار درگیر هم شدم که همان روز دست چپم از ناحیه مچ شکست خلاصه بعدها من متوجه کلک و نیرنگ نجویند فروشنده شدم و به این راحتی آپارتمان را از دستم گرفت و قرارداد مبایعه نامه دارم فتوکپی سند مالکیت و صورتجلسه تفکیک اداره ثبت اسناد و پایان کار شهرداری کنفرانسهای نوسازی راهنما در دست دارم توضیح اینکه من در قرارداد مبلغ ۲۳ میلیون پیش پرداخت داده بودم وای فروشنده از خدا بی خبر به نظر میرسد که در قرارداد اجاره جعلی که خودش یکطرفه تنظیم کرده بود ۱۷ میلیون ودیعه ورنه زده بوده چون در مراجعه به شورای حل اختلاف فقط ۱۷ میلیون را تودیع کرده بود که به من دادند در کل حالا با توجه به مدارک ومستندات که در دست دارم از چه راهی باید وارد شدن که به حقم برسم. از جلب نظر توجهات آنجنابان متشکرم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اظهارنظر در این خصوص حتما باید از جزئیات قرارداد اطلاع داشت .

به مهر
در آن‌زمان هیچگونه اقدام حقوقی مانند اظهارنامه یا غیره داشته اید؟
در صورتجلسه تخلیه چه مطالبی عنوان شده؟
بعد از مراجعه به شورای حل اختلاف و اطلاع از موضوع چه اقدامی انجام دادید؟
دریافت مبلغ ودیعه کار را دشوار می نماید .اما قابل بررسی است.

با توجه به اهمیت موضوع توصیه میشود حتما با یک وکیل مشاوره حضوری داشته باشید . برای اظهارنظر در این خصوص حتما باید از جزئیات قرارداد اطلاع داشت .

با توضیحات شما و مبایعه نامه تنظیمی مالک ملک هستید و فروشنده میتواند صرفا مبلغ باقیمانده قرارداد را بخواهد لاکن از طرفی شما نسبت به سند اجاره ادعای جعل انجام ندادید از طرفی با دریافت مبلغ ودیعه قبول کردید که مستاجر هستید با این اوصاف مدارک شما باید بیشتر بررسی شود.