شکایت تخریب و تصرف عدوانی ملک مشاع کرده ام، در دادگاه حاضر نمیشوند، چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۱ #93949152

باسلام
بنده ملک کشاورزی مشاع را طبق نسق ثبتی خود که با جهاد کشاورزی هم قرارداد کشتکاری دارم و بذر گندم و کودهای مربوطه را دریافت کرده ام کشت کردم اما چند روز بعد اشخاصی اقدام به تخریب زمین و بذر پاشی مجدد کرده اند که فقط ادعا میکنند از شحصی اجاره کرده اند شکایت تخریت و تصرف عدوانی کرده ام شاهد بردم از زمین عکس و فیلم تهیه کردم در پرونده موجود هزینه کارشناسی هم طبق حکم دادگاه پرداخت کرده ام اما دو بار که نه طرفام دادگاه اومدن و نه کارشناس بهم معرفی میکنن زمان برداشت محصول هم چون زمین در استان خوزستان تا ۳ ماه دیگه میباشد. دادگاه هم فقط هر بار میگه شما به سلامت حکم جلب افراد مینویسیم اما خبری نشده از طرفیم کلانتری محل چند بار زنگ زده کارشناس پرونده کیه که دادگاه از ما جواب نظریه میخاد بفرستیم کلانتری هم نامه نگاری کرده ولی هیچ جوابی بهش ندادن خودمم که مراجعه میکنم فقط میگن شما برو ما خودمون ابلاغ میکنیم میخام بدونم من باید چکار کنم. با تشکر از شما.

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود روند رسیدگی طی خواهد شد.

عدم حضور خواهان و یا خوانده حسب مورد در جلسه دادگاه به ضرر خود انهاست

با سلام و وقت بخیر؛
شعبه دادیاری یا بازپرسی رسیدگی کننده اقدام به احضار و سپس در صورت عدم حضور اقدام به جلب شخص متهم می نماید که تمامی اقدامات مذکور منوط به وجود ادله کافی برای انتساب جرم به مشتکی عنه می باشد.
البته لازم به ذکر است در خصوص موضوع سوال مطرح شده که شاکی و متشاکی مالکین مشاع ملک مورد نظامی باشند معمولا مقام رسیدگی کننده با با احتیاط بیشتری رسیدگی نموده و اگر شخص با استدلال اینکه هیچ گونه سوء نیتی نداشته و صرفا از حدود مالکیت خویش بدون قصد ایجاد ضرر متعاقب تصرف عدوانی ملک شریک خود را اثبات نمایند امکان انتصاب جرم مذکور با قدری دشواری مواجه می گردد.