آیا لازم است که به ایشان هم پولی بابت کرایه پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۵۱ #93927648

با عرض سلام و ادب .
بنده مدت ۶۰ سال است که مستاجر دکانی تجاری هستم که همه ساله کرایه را به حساب مالک در صندوق واریز کرده و از بانک و دفتر اسناد رسمی رسید دریافت کرده ام فلذا مدتی است که شخص جدیدی آمده و ادعا میکند مالک جدید بنده شده و ملک را از صاحب ملک قدیمش خریداری کرده اما بصورت رسمی به بنده اعلان نکرده است من هم کرایه را همچنان به حساب صندوق مالک قبلی میریزم.آیا لازم است که به ایشان هم پولی بابت کرایه پرداخت کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد شما و مالک متعلق به ۶۰ سال پیش است و با نقل و انتقال و تغییر مالک، حقوق قانونی مثل حق کسب و پیشه محفوظ است و اجاره را مثل سابق واریز نمایید .

درود
تا مالکیت ایشان محرز نشده نباید به ایشان پرداخت کنید.

باید مالکیت ایشان محرز شود تا آن زمان شما اجاره را به حساب مالک اولیه واریز کنید

سلام
باتوجه به حدوث اختلاف نامبرده چنانچه ادعایی داشته باشد باید از طریق محاکم ادعای خود را ثابت کند.

باید اسناد مالکیت و ادعای ایشان اثبات شود. لذا تا آن زمان به حساب مالک قبلی پرداخت نمایید

سلام.در صورتی که ادعای مالکیت خود را اثبات ننمودند خیر

سلام
باید مالکیت ایشان محرز شود.