می تونم تاریخ تولد مو تغییر دهم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۹ #93919850

شناسنامه من مال دوتا خواهر بزرگم هست اولی فوت کرده واسه خواهر بعدی برداشته اند دومی هم فوت کرده واسه من که بعد چهار سال متولد شدم برداشته اند خیلی سال پیش بخاطر ثبت نام مدرسه مدیریت مدرسه گفته فقط چند ماه کم کنید ثبت نام می شه کرد پدرم که بیسوادی و ساده هست رفته فقط چند ماه کم کرده که بتونم درس بخونم حا لا می خوام تاریخ تولد واقعیم درست بشه من چکار کنم از نطرقانون هم فقط یکبار می تونم تاریخ تولد مو تغییر دهم خواهش می کنم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
دادخواست خود را به دادگاه مطرح نمایید با توجه به اینکه قبلا این درخواست از ناحیه ولی شما بوده و مدارکی دال بر سن واقعی تان وجود دارد . ممکن است پذیرش گردد .

اگر دلایلی محکمه پسند برای ادعای خویش دارید دادخواست کم کردن سن مطرح نمایید

سلام و ادب واحترام در مورد کاهش سن خدمتتان عرض کنم حتما باید در واقعیت وجود داشته باشد صرف اینکه برای ازدواج، کار ، ظاهر باشد مورد قبول قضات محترم قرار نمی گیرد چون از دید شما یک کاهش سن است اما بار حقوقی دارد

سلام و درود
میتونید دادخواست به دادگاه بدید.

سلام تغییر تاریخ تولد تاحدودی امری امکان ناپذیر می باشد چرا که سند سنجلی سند رسمی محسوب می گردد اگر شما دلیلی مبنی بر اینکه مال دوتا خواهرتون بوده شاید بتوانید اقدامی انجام دهید.

با مراجعه به کمیسیون تشخیص سن در اداره ثبت احوال امکان تشکیل پرونده برای کم کردن سن وجود دارد ولی به سختی انجام می شود

شما باید با اسناد خود دادخواست علیه اداره ثبت احوال بدهید