با توجه به این ماده حبس هم تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۹۳ #93917820

سلام خسته نباشید من یه سایت دانلود کتاب الکترونیکی (PDF) دارم چند روز قبل متوجه شدم که دانشگاه تهران با عنوان نشر اثار علمی ازم شکایت کرده رفتم بازپرسی شهرستان گفتن شکایت اصلی تهران هست و دادگاه شهرستان به نیابت از اونا داره عمل میکنه و در اخر کار باید برا پیگیری و دادگاهش برم تهران (من شهرستانم) دانشگاه تهران از من شکایت کرده اما از یه طرف هم گفتن شاکی خصوصی داری برا کار های دادگاه تنها چیزی که در اینترنت پیدا کردم اینه که حق مولف رو نقض کردم و حبس همراه جریمه نقدی داره اما تو شهر خودمون از چند وکیل پرسیدم گفتن فقط جریمه میشی
سوالم اینه که این ماده زیر رو در قانون جرایم رایانه ای پیدا کردم
(ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک: «هرکس در بستر مبادلات الکترونیکی، با تکثیر، اجرا و توزیع (عرضه و نشر) مواردی که در قانون حمایت مولفان، مصنفان و هنرمندان مصوب ۱۳۴۸ و قانون ترجمه و تکثیر کتب و نشریات و آثار صوتی مصوب ۱۳۵۲ و سایر قوانین از جمله قانون حمایت از حقوق پدید آورندگان نرم افزارهای رایانه ای مصوب ۱۳۷۹ منوط بر آن که امور مذکور طبق مصوبات مجلس شورای اسلامی مجاز شمرده شود، در صورتی که حق تصریح شده مؤلفان را نقض نماید به مجازات سه ماه تا یکسال حبس و جزای نقدی به میزان ۵۰ میلیون ریال محکوم خواهد شد.)

حالا با توجه به این ماده حبس هم حتما داره؟چون چند جا دیدم نوشتن حبس نمیدن فقط جریمه هست لطفا یه راهنمایی کنید
مرسی

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درصورذت اثبات مجازات حبس برای شما لحاظ میشود لیکن دربعضی موارد امکان جایگزینی وجودارد

درود، مجازات حبس دارد، لکن حسب شرایط مجازات جایگزین حبس هم ممکن است،

تحت شرایطی مجازات جایگزین حبس ممکن است.

با درود امکان تبدیل حبس با شرایطی امکان پذیر است

سلام
در صورتیکه عدم سونیت شما و همچنین فقدان سابقه ی کیفری لحاظ شود،با صلاحدید قاضی امکان تبدیل حبس وجود دارد.

تعیین حبس با توجه به مقررات قانونی الزامی است ولی در صورت وجود شرایطی و اینکه آیا سوابق ارتکاب جرم دارید یا خیر، مجازات جایگزین حبس تعیین میشود.