آیا در رابطه با اجرائیه مهریه کاری لازم هست انجام بدم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۶ #93911889

سلام
ببخشید من خانومم تمام مهریش رو از طریق اجرای ثبت گذاشته اجرا و حکمش واسم اومده ( با بچه دو سالم خونه باباش هستش. اختلافاتمون زیاد شد. ۶ ماه پیش خودم بردمش. خودم اصفهانم اونا شیراز). الان خیلی اصرار دارن برم بچه رو ببرم( البته دو ماه پیشم گفتن بیا بچت رو ببر من که رفتم بچه رو ندادن هدفشون این بود که زنم و بچم رو باهم ببرم. منم زیر بار نرفتم بدلیل خیلی موارد که از حوصله خارجه اینجا.). میترسم چون وضعشون خیلی خوبه واینکه چند بار هم خواهش کردن برم زن و بچه رو بیارم یه جوری حکم جلبم رو گرفتن میخوان اینسری بازداشتم کنن که اینجوری تسلیم بشم و مجبور بشم زنم رو دوباره ببرم خونم ( زنم یه جورایی بیمار روانیه که به هیچ وجه راضی به جدایی نیست. ۲ ساله ازدواج کردیم اینقدر بلا سرم اورده که دیگه حاصر نیستم یه لحطه هم باهاش زندگی کنم. و با اینکه بی نهایت دلم واسه بچم تنگ شده قید بچه رو هم فعلا زدم).
طولانی شد غذر میخوام
خواهش میکنم لطف کنید راهنماییم کنید.
۱. آیا میتونن اینسری حکم جلبم بگیرن؟
۲. آیا در رابطه با اجرائیه مهریه کاری لازم هست انجام بدم(من هیچ اموالی ندارم فقط ۱/۷۰۰ پول تو کارتم بود که حسابم که مسدود شد به خاطر همون اجراییه ۱۰ روز بعدش یعنی ۴ روز پیش اونم از حسابم درآوردن)
بی نهایت سپاسگذارم.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود جلب در اجرای ثبت منتفی است

مخاطب گرامی
توجه به آیین نامه نحوه اجرای اسناد رسمی صدور برگ جلب در اجرای اداره ثبت امکان پذیر نمی باشد و صرفا از طریق دادگستری می توانند برگ جلب اخذ نمایند.