او میتواند ماشین رو صاحب شود در صورتی که من و برادرم این رو قبول نداریم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۷ #93910481

عرض سلام و خسته نباشید به همه وکلای عزیز
برادری دارم که صلح نامه ای را به دادگاه ارائه داده مبنی بر مالکیت ماشین سنگین در صورتی که پدر من فردی بی سواد بود و حتی خودش هم تا وقتی زنده بود نمی‌دانست چی رو امضا کرده ولی امضا و اثر انگشتش بر صلح نامه دست نویس قدیمی ای هست و امضا دو شاهد دیگر که یکی از شاهد ها میگوید من همچین چیزی رو امضا نکردم و میگوید امضا و دست خط من نیس در ضمن اثر انگشت مادرم هم که آن هم سوادی نداشت و فوت شده بر روی این کاغذ هست در ضمن هنوز سند ماشین در لیزینگ می‌باشد ولی بده ای ندارد اما سند هنوز آزاد نشده من سوالم اینه که او میتواند ماشین رو صاحب شود در صورتی که من و برادرم این رو قبول نداریم. ممنون میشم که جواب من رو بدهید که من باید چیکار بکنم

مشاوره حقوقی صلح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، در صورتی که امکان اثبات بی اعتباری صلح نامه را دارید، میتوانید دادخواست ابطال سند را طرح بفرمایید.

با سلام
اگر شما دلیل و مدرکی بر این امر دارید و نیز با استناد به شهادت شهود که ادعا دارد امضاء منتسب به وی نیست بر علیه برادر خود اقامه دعوی و احقاق حق نمایید .

در صورتیکه نسبت به اصالت سند تشکیک شده و علی اخصوص شهود نیز امضاء خود را کتمان نمایند امکان ابطال آن وجود دارد .