از من مالک شاکی شده و ادعای خسارت کرده باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۲ #93909337

سلام.مستاجر بنده قراردادی را جعل کرده و جعل توسط کارشناسان تایید شده و الان روی این قرارداد جعلی ادعای حقوقی کرده بعد از اتمام قرارداد حین کار جوشکار آتش سوزی برای مغازه اتفاق افتاد و الان از من مالک شاکی شده و ادعای خسارت کرده باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر جعل قرارداد توسط کارشناسان دادگستری تایید شده باشد دیگر امکان استناد به قرارداد برای دعوی حقوقی وجود ندارد . در خصوص موضوع آتش سوزی نیز باید دید که موضوع شکایت و دلایل و شواهد مطروحه بر چه اساسی بوده تا بتوان دفاع لازم را توصیه نمود .