من رو به دلیل مصرف متادون از کار بیرون کرده و هیچگونه حق و حقوقی بهم پرداخت نمیکند، چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۱ #93908023

سلام بنده حدود یک ماه در مذکرکز آمبولانس به عنوان راننده مشغول به کار بودم الان سه روز مانده به عید من رو به دلیل مصرف متادون از کار بیرون کرده و هیچگونه حق و حقوقی بهم پرداخت نمیکند

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید شکایت کنید

سلام
‌ماده ۶ - هرگاه کارگران مشمول قانون کار معتاد تشخیص داده شوند و ظرف مدت چهار
ماه از تاریخ اعلام شخصا یا وسیله سازمان بیمه‌های‌اجتماعی ترک اعتیاد نکنند عمل
آنان به منزله فسخ قرارداد کار تلقی و از کارگاه اخراج و به استثنای مزایای پایان
کار از کلیه مزایای قانون کار و قانون‌بیمه‌های اجتماعی محروم می‌گردند.

‌ماده ۸ - در صورتی که کارگران موضوع ماده ۶ پس از برکناری ظرف یک سال ترک اعتیاد
کنند به کار گماردن مجدد آنان مجاز میباشد ولی هر گاه این‌قبیل کارگران مجددا
معتاد شوند عمل آنان به منزله فسخ قرارداد کار تلقی و از کارگاه اخراج می‌گردند.
‌این چنین کارگران از کلیه مزایای قانون کار و بیمه‌های اجتماعی محروم می‌گردند.

سلام
شما به اداره کار محل مربوطه مراجعه و به هیات تشخیص کار شکایت بنویسید اگر استحقاقی داشته باشید رسیدگی و رای لازم صادر می شود.