وکالت فروش و پلاک چه اندازه معتبر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۲ #93886709

با سلام
من یک ماشینی رو معامله کردم و وکالت تام گرفتم برای انتقال سند و پلاک به مدت دو ماه
بنده کارمندم و به راحتی نمیتوانم کارم را تعطیل کنم ولی ایشون زنگ زدن که چک برگشتی دارم و کلا برداری شده است و لطفا هرچه سریعتر سند ماشین و از نام من در بیار که توفیق میشه بدلیل توقیف مال !
بنده مدارک شناساییم بدستم نیست و نمیتونم تعویض پلاک و سند قطعی و بزنم. در صورت امکان چنانچه توقیف مال بخورن وسیله ای که از ایشون خریدم توقیف می شود؟! اگر جواب اره است با این وکالت میتوانم ماشین را به کسی دیگر انتقال بدم تا او کارهایش را انجام دهد؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
از آنجایی که وکالت نامه ها در دفاتر اسناد رسمی ثبت می شوند دارای اعتبار کامل بوده و فقط دقت کنید تایم زمانی نداشته باشند

باسلام درصورتی که قید مباشرت نشده باشد و تفویض مورد وکالت به شخص دیگری در وکالتنامه قید شده باشد میتوانید به نام شخص دیگری انتقال نمایید.

با سلام
بله چنانچه وکالت شما مبنی بر خرید و فروش نیز بوده است امکان انتقال به شخص دیگر جهت تنظیم سند رسمی به نام ایشان وجود دارد .

درود و عرض ادب
امکان توقیف هست لیکن با مدارکی که دارید می توانید ماشین را رفع توقیف کنید اگر در وکالتنامه ای که به شما داده شده است حق توکیل به غیر از جانب شما درج شده باشد می توانید به شخص دیگر وکالت دهید تا پیگیر کارهای فک پلاک و تنظیم سند بشود.