باید در دادگاه منطقه ای که زمین در اونجاست شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۵۷ #93877642

سلام
من یک زمین خریدم و بعد از مدتی با دستور دادگاه توقیف شد و در مرحله مزایده میباشد و وقتی جریان رو فهمیدم فروشنده محکوم قطعی شده بود و بعد به من بیخبر از همه چی فروخته بود و من تا الان دو بار در دادگاهی که فروشنده محکوم قطعی شده بود و دستور توقیف داده بود دادخواست اعتراض ثالث به عملیات اجرایی دادم و هر دوبار هم توسط دادگاه رد شده بدلیل اینکه دادگاه این جریانات رو فرار از پرداخت بدهی تشخیص داده و الان سوال من اینه که چرا دادگاه هیچ چیزی درباره حق من مثل پس گرفتن پول معامله در رای بیان نکرده و من باید چکار کنم ایا باید در دادگاه منطقه ای که زمین در اونجاست شکایت بدم؟ چون دادگاه توقیف کننده در تهران و اون زمین در کردستان میباشد

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

طرح دعوا در محل وقوع مال غیر منقول بایستی مطرح گردد

بله طرح دعاوی در خصوص اموال غیر منقول باید در حوزه دادگاهی صورت گیرد که ملک در حوزه آن واقع شده است

با سلام دوست عزیز شما باید علیه فروشنده شکایت ابطال معامله نمایید و تقاضای رد ثمن و جبران خسارات وارده نمایید و مبایعه نامه و حکم دادگاه و سایر مدارک را ضمیمه دادخواست کنید و دادگاه صالح دادگاه محل وقوع ملک است.

با درود با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیکترین محل سکونت خویش خطاب‌ به دادگاه محل وقوع ملک طرح دعوا نمائید.

باسلام دردادگاه وقوع مال غیرمنقول باید طرح دعوی نمایید.

در محل مال غیرمنقول دعوا را طرح کنید

با سلام و احترام در ارتباط با دعاوی مربوط به اموال غیر منقول دادگاهی که مال غیر منقول در حوزه ی آن واقع دهست صلاحیت رسیدگی دارد ولی در مورد پرونده ی شما هم باید نیابت می دادند تا توقیف شود و سپس اجرا شود همچنین در اعتراض ثالت به دادگاهی که اعتراض در آنجا می باشد صالح به رسیدگی می باشد دادگاه اجرا کننده ی حکم ارجح تر می باشد اگر ادعای شما نیز مستند به سند رسمی باشد دستور رفع توقیف را می دهند و در موارد دیگر باید اثبات شود که شما حقی نسبت به آن مال دارید موفق و پیروز باشید