می‌توان اعتراض کرد و جلوی سند زدن را گرفت؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۶ #93869508

بنده ۴.۵ دانگ از یک آپارتمان بنامم هست شخصی که ۱.۵ الباقی بنامش هست آپارتمان را به مزایده گذاشته آپارتمان به قیمت ۲ماه پیش به فروش رفته ولی هنوز سند نخورده

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام،علی الاطلاق و به صورت کلی نمیتوانید معترض شوید،اما بهتر اس با وکیل مشاوره حضوری یا تلفنی داشته باشید چرا که هرچند کم احتمال اما باز هم حالاتی متصور است که شما به حقوق خود برسید.

سلام و درود، در صورت رعایت همه ی تشریفات و انجام قانونی مزایده و عدم اعتراض در وقت قانونی دیگر قطعی بوده امکانی ‌نخواهد بود؛ آرزوی بهروزی.

با سلام
متاسفانه بعد از انجام مزایده که بصورت قانونی صورت گرفته باشد امکان جلوگیری از یا تغییر آن ممکن نخواهد بود
مگر اینکه دلیل و مستنداتی برای اقدام خود در دست داشته باشید .

خیر چون آپارتمان طبق صورتجلسه مزایده ب فروش رفته امکان این مورد نیست و اعتراض بی فایده وخواهد بود

خیر با توجه تنظیم صورتجلسه قابل اعتراض نیست

باسلام خیر باتوجه به اینکه صورتجلسه را امضانمودید وزمان زیادی از مزایده گذشته است .

سلام
خیر نمیتوانید اعتراض کنید، زیرا صورتجلسه مزایده تنظیم و قطعی شده و اعتراض بی اثر است.