آیا دعوی علیه مشاور املاک به جرم مخدوش نمودن مبایعه نامه، حذف بندهای الحاقی و سپس استناد به وقوع خیار غبن، به ابطال مبایعه نامه مذکور می انجامد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۸ #93857611

با عرض سلام و خشته نباشید ، پدر اینجانب اسفند ۹۸ یک واحد مسکونی را بدون اطلاع از قیمت واقعی واگذار ( مبایعه نامه ) و بیعانه اول در زمان مقرر طی یک فقره چک به حساب ایشان واریز شده است. لیکن در زمان امضای مبایعه نامه ( افراد امضا کننده : فروشنده ، خریدار ، ۲ شاهد معتبر ) ۲ بند مربوط به جریمه دیرکرد و توضیحات خالی بوده که روز بعد و بدون اطلاع پدر، بندهای مذکور توسط صاحب امتیاز مشاور املاک به مبایعه نامه الحاق شده ( ۲ دست خط کاملا متفاوت در مبایعه نامه قابل مشاهده است ) ... بندهای الحاق شده به گونه ای تنظیم شده که حق هر گونه فسخ مبایعه نامه حتی در صورت وقوع خیار غبن فاحش را از طرف پدرم ( فروشنده ) سلب نموده ... از طرفی بی اطلاعی پدر از تمامی موارد ذکر شده و تنظیم اظهارنامه به شیوه غلط و با فقط با اتکا به وقوع خیار غبن منتج به صدور رای به نفع خریدار شده است. آیا امکان دعوی علیه مشاور املاک به جرم مخدوش نمودن مبایعه نامه ، حذف بندهای الحاقی و سپس استناد به وقوع خیار غبن فاحش ، به ابطال مبایعه نامه مذکور می انجامد؟
ممنون از همه ی عزیزان ...

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما میتوانید علیه مشاور املاک و خریدار به جرم جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید.در صورت اثبات جعلی بودن مبایعه نامه .احتمال پذیرش فسخ معامله به استناد خیار غبن وجود دارد.