چرا دادیار هنوز وی را احضار نکرده و اظهاراتش را نگرفته؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۹ #93855527

با سلام
حدود ۲ سال پیش متوجه شدم شخصی با مدارک و نام من اقدام بخرید ۴ خط تلفن کرده دادخواست تنطیم کردم و استعلام مشخص کرد که در استان شهرکرد خریداری شده و از چه دفتر ی خرید کرده. بعد از مکاتبات قضایی و مراجعه به اگاهی و بررسی اثر انگشت موجود در اصل سند خط تلفنها مشخص شد متهم یک زن از اقوام دور و دارای یک سابقه که در جلسه رسیدگی حاضر نشد و جلب نیابت من گرفتم ولیکن ادرسی نداشتم فردای روزیکه برگشتم اصفهان متهم به دادسرای شهرکرد مراجعه کرده و ضمانت گزاشته و دو ماه گذشته همچنان دادیار شعبه در حال تحقیقات و مکاتبات قضایی بی مورد میباشد سوال : بعد از مشخص شدن اثر انگشت توسط اگاهی و قایم موشک بازی کردن متهم و وقت کشی چرا دادیار هنوز وی را احصار و اظهاراتش را نگرفته و به همان صمانت بسنده کرده؟؟؟ من تا کی منتظر بمانم تا پرونده به سرانجام برسد یا نرسد؟ خسته شدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه هم به دلیل روال کاری دادگاه ها و هم ازدهام پرونده ها رسیدگی به سختی و با تاخیر انجام میگیرد اما تنها به منتظر ماندن از طریق خود قانون بسنده نکنید و خود شخصا از طریق دفتر شعبه دادسرا پیگیر مطالبات خود باشید

سلام با توجه به اینکه روال انجام پرونده ها در دادگستری ها طول می کشد شما می توانید با مراجعه به شعبه مورد نظر علت را جویا شوید اگر پاسخگوی شما نبودند می توانید شکایت خویش را به حفاظت دادگستری مطرح نمائید.