سرقت گوشی اندروید در صورت نداشتن کارتن گوشی قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۲۸ #93853

سلام و خسته نباشید
گوشی بنده رو وقتی ک تو اتاقی ک در پشت بام خانه دارم در شارژ بوده بهمراه کارتنش دزدیدن و من حدس میزنم کار همسایه پشتی باشه ک پسرش در دزدی سابقه هم داره و به زندان افتاده(در حال حاضر ازاده)
فقط شارژر و هندسفری گوشیم موجوده در حال حاضر و 2 روز بعد از سرقت هر 2 خط ایرانسلم رو سوزوندم بعد با یه گوشی دیگه از طریق imei گوشی و کد دستوری #6101* موفق ب ردیابی گوشی شدم و امروز اس ام اسی مبنی بر موفقیت ردیابی گوشی از طرف ایرانسل برام اومد ک از طریق مراجع قضایی پیگیری کنم! حالا اگر من بیفتم دنبالش و شکایت کنم میتونم ثابت کنم گوشی من رو دزدیدن با توجه ب اینکه کارتنش رو هم ندارم؟
مچکرم

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه کارتن گوشی و یا فاکتور آن که سریال و مشخصات گوشی در آن قید شده باشد موجود نباشد خیر نمیتوانید و به نتیجه ای نمیرسید.