ابطال سند رسمی بعد از انتقال توسط وکیل فروشنده امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷,۴۶۰ #93848

با سلام و احترام
در تاریخ دهم تیر ماه ۹۷ یک واحد آپارتمان ۱۵۵ متری نو ساز را به مبلغ ۵۰۵ میلیون با یک واحد ویلایی کلنگی ۲۹۷ متری به مبلغ ۴۴۰ در مشاور املاک معامله ( معاوضه ) کردم و حتی مبلع ۶۵ میلیون پول گرفتم، بعد از گذشت دو هفته فروشنده ویلایی گفت پشیمان شده و درخواست فسخ کرد،بعد از مخالفت بنده در تاریخ ۲۵ تیر ماه ۹۷ برای من و مشاور املاک اظهارنامه ای فرستادن مبنی بر درخواست فسخ غبن فاحش، در تاریخ ۱۵ مرداد فرزند ایشان با وکالت نامه از مادر برای فروش ویلایی و خرید آپارتمان که یکی از امضا کنندگان قولنامه بود با استفاده از وکالتنامه در دفتر اسناد رسمی حاضر شد و آپارتمان بنده را به نام مادر خود و ویلایی مادرشان را به بنده انتقال رسمی دادن و در تاریخ ۱۵ شهریور هم سند تک برگ با پست به من رسید، حال فروشنده وکیل گرفته و توسط کارشناس آپارتمان را پایین تر از قیمت قولنامه (۵۰۰ میلیون) و ویلایی را بالاتر از قولنامه ( ۶۵۰ میلیون ) تامین دلیل گرفته و میخواهد از خیار غبن و یا خیار غبن فاحش برای باطل کردن سند رسمی استفاده کند . در متن قولنامه و سند قطعی دفتر اسناد این جمله قید شده (( اسقاط کافه خیارات از طرفین شد بخصوص خیار غبن با علی مراتبه و صیغه جاری شد )) سوال من این هست که با توجه به این شرایط آیا میتوانند معامله و سند رسمی و تک برگ را باطل کنن و در پایان با توجه به اینکه ویلایی در تصرف ایشان هست و از زمان تخلیه در قرارداد گذشته چه باید کرد؟ پوزش که متن طولانی بود و پرسشها زیاد
سپاس فراوان

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر به هیچ عنوان امکان فسخ قرارداد وجود نخواهد داشت و مفاد قرارداد در قالب مبایعه نامه و ماده 10 قانون مدنی کاملا صحیح میباشد.