به لحاظ قانونی اینگونه انشاء در رسید؛ بار تعهد و دین ایجاد میکند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۸۹ #93833137

شخصی که دریک مقطع زمانی با مراوده کاری و مالی داشت.با یک رسید دست نویس به امضا بنده بعد از گذشت ۱۷ماه از تاریخی که در رسید مکتوب شده اقدام به مطالب وجه رسید کرده.با توجه به اینکه مضمون رسید به اینگونه که عرض میکنم هست مبلغ ۲۰ میلیون تومان در تاریخ ۷مرداد ۹۷ تحویل اینجانب گردید.امضا با اسم مستعار. ایا بلحاظ قانونی اینگونه انشاء در رسید بار تعهد و دین ایجاد میکند و معتبر قضایی هست.لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مهم امضاء یا اثر انگشت متعهد میباشد و اسم مستعار زیاد ملاک نخواهد بود
تنظیم این تعهد با امضای متعهد ( هر چند با نام مستعار ) وجهه قانونی دارد

بله هر دست نویس که به امضای شخص برسد و اثبات شود تعهدثابت و الزام آور خواهد بود

درود
امضا شما در این نوشته برایتان مسولیت ایجاد می کند.

بله قانونا هرشخص نسبت به نوشته ای که آن را امضا کرده است مسئولیت خواهد داشت .

سلام
اسم مستعار در صورتی که ثابت شود امضاء متعلق به شخص بوده الزام آور است