چک مجعول و سواستفاده از سند مجعول به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۶۷ #93813

درود بر مشاور محترم این سوال بنده
عرض کنم ک یک فقره از چک های من رو یکی از کارگرهام ک اعتیاد هم داره زمانی ک پیشم مشغول ب کار بود سرقت و نوشته و جعل کرده سپس خرج کرده .
من اعلام مفقودی کرده بودم قبل از برگشت خوردنش و اون شخصی ک برگشت زده از من دادخواست طلب وجه چک شکایت کرده من هم ادعای جعل کردم ک ب کارشناس خط ارجاع داد قاضی .
کارشناس خط من رو خواست و ازم درخواست امضا و دستخط کرد ک انجام دادم و اون شخصی هم ک چک رو برگشت زده بود رو خواست ک نیومد پیش کارشناس خط و امتناع کرده تا کنون. اخیرا آ منبعی شنیدم ک کارگر معتادم مبلغ بدهی چک رو به طرف برگشت زده چک پرداخت کرده و چک رو ازش گرفته و امضای خودش رو ک روی چک زده بوده پاره کرده ب این خیال ک دیگه مشخص نمیشه این چک جعل شده .حالا دادگاه ب من و دارنده چک و کارشناس ابلاغ داده ک در حضور قاضی چک از دارنده گرفته بشه و به کارشناس خط داده بشه که متاسفانه چک دیگه دسته دارنده ی برگشتی چک نیست و دست اون کارگره . ب نظر شما نظر قاضی من بعد این تفاسیر چه خواهد شد؟ آیا دارنده ی چک رو بازداشت میکنن تا چک رو تحویل بده؟ در صورتی ک دارنده چک بیاد رضایت به پرونده بده آیا قاضی حقوقی میتونه اعلام جرم بکنه البته هنوز چک کارشناسی نشده. بهر حال اگر دارنده ی چک پول خودش رو دریافت کرده باشه باید تا ب حال رضایت میداد و چک رو ب خود من تحویل میداد.چرای اون آقا داده ک امضا چک رو پاره کنه یا چک رو امحا کنه.آیا این خودش تبانی محسوب نمیشه و فریب دادگاه ک چک رو معدوم کردند؟
ممنون از شما مشاور عزیزم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر دارنده چک بازداشت نخواهد شد لذا ابتدا باید کارشناسی چک انجام شود.