ملک خود را به نام همسرم کرده ام وی حق تعویض قفل درب را در صورتی که وسایل من آنجا می باشد دارد ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۴ #93744988

بنده سه سال پس از خرید یک واحد آپارتمان که به صورت فروشنامه و وکالت بوده سند آنرا به نام همسرم زدم. الان با توجه به اختلافات پیش رو و تهدید بنده به اجرا گذاشتن مهریه چه کنم؟ آیا راهی برای پس گرفتن آپارتمان است؟ از طرفی اینجانب بابت کلیه لوازم خریداری شده در داخل همان آپارتمان فاکتور دارم. همسرم به دلیل اینکه سند به نام ایشان بود قفل آپارتمان را عوض نمود و هم اکنون اینجانب قصد خروج کلیه لوازم خریداری شده توسط خودم را دارم. امکان پذیر است؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون سند مالکیت به اسم خانمتون هست ، راه خیلی سختی برای باز پس گرفتن آن هست . وکیل خوب می تواتد راهگشا باشد .
بابت لوازم خریداری شده ، دادخواست استرداد لوازم را مطرح کنید

سلام باید بررسی شود که انتقال ملک به زوجه در قالب چه عقدی در دفترخانه صورت گرفته . اگر صلح شده یا قطعی تنظیم شده ، قابل رجوع و بازپس گیری نیست . اما اگر هبه شده با فرض وجود ملک می توانید رجوع از هبه کنید . در خصوص وسایل نیز باید تامین دلیل کنید و دادخواست استرداد اموال مطرح کنید .

با توجه به اینکه سند ملک به نام همسرتان است ادعای شما نسبت به مالکیت ملک پذیرفته نخواهد شد ولیکن با استناد به فیش های واریزی و اسناد و مدارکی که اثبات نماید شما قیمت خانه را پرداخت کرده اید می توانید برای مطالبه وجه آن اقدام نمایید بابت استرداد وسایل نیز چنانچه فاکتور خرید آنها به نام شما باشد می توانید با استناد به آنها و شهادت شهود برای استرداد وسایل اقدام نمایید.