درصورت عدم توانایی زوج جهت پرداخت مهریه، و حبس وی، با چه وثیقه ای می توان او را آزاد کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۰ #93709095

با سلام
برادرم یه روزه به خاطر مهریه رفته زندان . باید عرض کنم که ایشون نفقه زوجه رو پرداخت کرده ولی توانایی پرداخت پیش قسط مهریه رو نداره و حتی قبل از زندان رفتن، دادخواست تعدیل پیش قسط رو تقدیم دادگاه کرد که تایید شد و رسید دادخواست رو هم دفتر دادگاه بهش داد.
حالا سوال من این هستش که چطور برادرم رو از زندان آزاد کنم و چند روز باید تو زندان باشند تا آزاد شوند؟ چه نوع وثیقه باید گذاشته بشه تا آزاد بشه؟
با تشکر

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بایستی رای را به واحد اجرای احکام ببرید تا برای آزادی ایشان اقدام شود .

سلام و درود
از همون شعبه دادگاه پیگیری کنید اما با توجه به قانون جدیدی که چن روز پیش صادر شده حتی اگر پیش پرداختی هم نداشته باشند ب جریان می افته و دیگه همه ی زندانی های مهریه ازاد بشن و مهریه های همه رو کم کنند

با سلام ووقت بخیر
اگر تعدیل دراعسار ایشون رو پذیرفتن و پذیرش تعدیل منوط به آزادی ایشون شود از شعبه رسیدگی کننده باید پیگیری کنید .