در رای دادگاه قاضی غیر مدخوله بودن را قید نکرده است الان به مشکل خوردم برای تعویض شناسنامه از چه طریقی برای گرفتن نامه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۵۵۲ #93645423

دو ماه که طلاق توافقی گرفتیم بعد از طلاق از سوی دادگاه به دفتر خانه رفتیم جهت ثبت طلاق دیدم قاضی تو حکم حرفی از مدخوله و غیر مدخوله از خانم نیست حالا دفتر خانه جهت دراوردن اسم همسرم بهم نامه نمیدهد فقط قاضی برای مشاوره و ازمایش حاملگی نامه زده است.

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه گواهی عدم بارداری گرفته شده باشد به این معنی میباشد که زوجه باکره نیست و نمیتواند نام همسر را از شناسنامه خود حذف کند لذا اگر ایشان باکره بوده اند میتوانید نسبت به آن اعتراض کنید.

با سلام شما می توانید از دادگاه صادرکننده رای تقاضای اصلاح دادنامه و قید عبارت غیر مدخوله بودن را بنمایید