تصادف کردم‌؛ میخوام بدونم‌ دیه چقدر میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۲ #93614263

سلام ماشین بهم زده الان دادگاه دیه برید میخام بدونم چقدر میشه بند۱ سه هزارم دیه کامل بند ۲ یک نیم درصد کامل بنده ۳ سه هزارم کامل و اخر بندم‌ نوشته ۳ دهم درصد بابت ارش تورم ناحیه مذکور میخامم بدون محاصبشون در ماه محرم بوده یا نه تشکر

مشاوره حقوقی دیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاه دیه تعیین نمیکند پزشکی قانونی تعیین میکند از قسمت محاسبه سایت اقدام نمایید

با درود جهت محاسبه دقیق از طریق محاسبات حقوقی سایت بنیاد وکلا اقدام نمایید.

جهت محاسبه دقیق به قسمت محاسبات حقوقی بنیاد مراجعه فرمایید
دیه شما حدود هفت میلیون نهصدو بیست هزارمان می شود

درود بر شما، جهت محاسبه به قسمت محاسبات حقوقی بنیاد مراجعه کنید، در خصوص تغلیظ دیه، عنایت داشته باشید که مشمول دیه اعضا نخواهد بود، لذا ماه حرام و غیرحرام تفاوتی ندارد.

سه هزارم دیه کامل= ۹۹۰۰۰۰ تومان
یک نیم درصد کامل= ۴۹۵۰۰۰۰ تومان
سه هزارم دیه کامل= ۹۹۰۰۰۰ تومان
۳ دهم درصد = ۹۹۰۰۰۰ تومان
۷ میلیون و ۹۲۰ هزار تومان