اشتباه در نوشتن مبلغ چک در مبایعه نامه باعث عدم تحویل آپارتمان به بنده میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۱۶۰ #93599084

با سلام
من آپارتمانی رو پیش خرید کردم که در مبایعه نامه نوشته "کلید واحد پس از پاس شدن چک ۵ میلیونی به مالک تحویل داده میشود" در حالیکه ما چکمون ۴.۵ میلیونی بوده و نه ۵ میلیونی و اینکه توی این مدت یکبار هم این واحد با اطلاع سازنده و با امضای من به اجاره رفته، توجه به اینکه باقی ثمن معامله طبق قرارداد بصورت وام بانکی هست و مبلغ دیگری طبق مبایعه نامه به ایشون بدهکار نیستم، ( بجز اون وام بانکی که باید در ماه آینده بگیرم ).
آیا این اختلاف مبلغ نوشته شده میتونه بهانه ای برای سازنده برای تحویل ندادن ملک و اذیت کردن من باشه؟

سپاس

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشکلی ایجاد نخواهد شد و ملک اکنون در اختیار شما است

با توجه به اینکه شما با یک بار اجاره دادن ملک را تحویل گرفته اید و مستاجر در زمان تخلیه باید ملک را به شما تحویل دهد محلی برای نگرانی نیست.

با سلام و درود

شما باید در موعد مقرر نسبت به پاس کردن چک اقدام کنید پس از پاس کردن با توجه به اینکه شماره چک حتما در قرارداد آمده اختلاف مبلغ موجبی برای فروشنده جهت عدم ایفا تعهدات ایجاد نمی کند

با سلام
اولا اصل وجود یک رابطه قراردادی حاکی از اصالت ان قرارداد ومالکیت شرعی وقانونی شما نسبت به اپارتمان می باشد
ثانیاهمانطور که خودتان عرض کردید یکبار با امضا شخص شما ملک به اجاره رفته است پس در مالکیت شما شکی نیست و اجاره رفتن ملک به نوعی ایجاد تصرفات حقوقی در ملک می باشد که این امر از ناحیه شما محقق شده وفقط تصرفات مادی (تسلیم مورد معامله )باقی مانده ومغایرت در مبلغ چک تزلزلی به اصل شروط فی مابین نخواهد گذاشت