فروشنده واحد رو گذاشته برای رهن، چطور و با چه عنوانی میتونم از فروشنده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۴۵ #93571812

سلام.
بنده یه واحدی خریدم و فروشنده سند نزد و واحد رو تحویل نداده بنده الزام به تنظیم سند در دادگاه زدم ولی هنوز جلسه رسیدگی تشکیل نشده و فقط شعبه دادگاه مشخص شده.
۲ : ایا این کار فروشنده، فروش منافع مال غیر محسوب می شود؟ اگر فروش منافع مال غیر است ،چگونه اثبات کنم؟
۳ : ایا میتوان ملک را توقیف کرد؟ چقدر زمان و هزینه خواهد داشت؟
۴ : یه سوال دیگه اینکه نظرتون با این موضوع که واحد رو توسط دوستی اجاره کنم که درواقع در تصرف خودم باشه چی هستش؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
الزام به تحویل مبیع نیز درخواست نمایید درصورتی که در رهن قراردادن قبل از معامله با شما باشد ایرادی نداشته و با همان شرایط به شما منتقل میگردد البته میبایستی قرارداد مطالعه و سپس اظهار نظر قطعی نمود موارد و اقدامات بعدی در متن سوال لزومی نداشته و صرفا باعث پیچیده تر شدن مطلب خواهد شد .موفق باشید

شکایت انتقال منافع مال غیر مطرح کرده و جهت توقیف ملک، تقاضای صدور دستور موقت کنید.

شکایت انتقال منافع غیر مطرح کرده و جهت توقیف، تقاضای صدور دستور موقت کنید.

با سلام
باید قراردادتون دقیق بررسی بشه . زمان تحویل ، سلب حق انتقال به غیر ( حتی درخصوص منافع) ، پرداختهای شما و علت عدم تحویل مشخص بشه.
فعلا که منافع و انتقال نداده پس به صرف اقدام نمی تونید شکایت کنید
همین پرونده ای که طرح دعوی کردین منظر بشین جلسه تشکیل بشه و در مورد این اقدام فروشنده نیز به قاضی اطلاع دهید . و مدارک تون و ارائه دهید ممکنه با دستور موقت مانع بشه

تحت عنوان جرم فروش و انتقال منافع مال غیر شکایت خود را ثبت کنید

می توانید به اتهام انتقال مال غیر شکایت ثبت کنید

درود بر شما، دراین خصوص می‌توانید شکایت انتقال منافع غیر کرده و جهت توقیف تقاضای صدور دستور موقت کنید.