آیا در صورت اعتراض به قرار صادر شده برای کلاهبرداری امکان وارد بودن اعتراض وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۶ #93570483

با سلام

در رابطه با پرونده ای قرار دادسرا به شرح زیر صادر شد:

***در خصوص اتهام آقای ع دائر بر جعل و استفاده از اوراق مجعول چک شماره بانک موضوع شکایت م ، پرونده در مسیر تحقیقات قرار گرفت، با توجه به شکایت شاکی و اظهارات صریح متهم در پرونده سابق که به صراحت بیان کرده بود چک امضاء و تاریخ و مبلغ داشت و دریافت کردم در حالیکه بعد از تفهیم نظریه کارشناسی به وی در این پرونده بیان داشت که مبلغ را او نوشته است و با لحاظ مفاد نظریه کارشناسی و تکمیلی آن و سایر قرائن و امارات موجود در پرونده لذا بزه انتسابی محرز بوده و مستندا به ماده ۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ با اصلاحات بعدی قرار جلب به دادرسی متهم صادر و اعلام می گردد.*** در بازپرسی ادعا کرده بود که چک را از شخص دیگری گرفته و فقط مبلغ در آن نوشته و درخواست شهادت شهود کرده بود. من نمیدانم شهود برای شهادت معرفی کرد یا نه.
چک موضوع پرونده در ازای یک قرارداد به من داده شد. توضیحا اینکه متهم قبلا یک آپارتمان را به من فروش مال غیر کرده بود و وجه آن ملک را از من گرفته بود. با جلب رضایت من، در پرونده فروش مال غیر رضایت دادم و یک قرارداد نوشتیم که مقرر شد تا تاریخی یک آپارتمان به من واگذار کند. در سر رسید قرارداد و با عدم عمل به آن، این چک جعلی را در ازای آن قرارداد به من داد و از من رسید گرفت که نسبت به آن قرارداد ادعایی ندارم.
من در شکواییه این پرونده جرمهای جعل و استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری را اعلام کرده بودم. اما بازپرس با دلیل فقدان ادله کافی برای احراز و انتساب جرم را محرز ندانسته است.

۲) با توجه به قرار فوق، اگر در دادگاه شهود را حاضر کند آیا امکان تبرئه وجود دارد؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله با شهادت شهود تبرئه می شود