آیا می توان از این ادله به همراه ادله دیگر استفاده نمود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۷ #93557556

با سلام ...
در متن مبایعه خرید خانه از طرف بنگاه با تبانی فروشنده جعل صورت گرفته است . بنده شکایت کرده ام و پرونده به آگاهی و شعبه کیفری ارجاع داده شده است . حال به غیر از مدرک عکس که از مبایعه نامه اصلی دارم صدای ضبط شده مکالمه بنگاه دار را دارم که جعل در مبایعه نامه را بهتر اثبات خواهد نمود . این ادله را در آگاهی ارائه دهم یا فقط در دادگاه و به چه صورت عنوان نمایم . با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام باتوجه به اینکه صدای ضبط شده را نمیتوان دلیل قطعی به حساب آورد اما در کنارسایر ادله به شما کمک خواهد نمود میتوانید به هردو مرجع ارایه نمایید.

مواردی که عنوان کردید اماره محسوب میشوند و ادله نخواهند بود،با این حال موارد فوق را هم در مرحله ی تحقیقات و هم در رسیدگی در دادگاه ارائه دهید،

قولنامه دلیل است لاکن صدای ضبط شده اماره می باشد لذا با استناد به قولنامه و در کنار آن صدای ضبط شده را به عنوان اماره ارایه نمایید

با سلام
کارشناس جعل مشخص می نماید آیا جعل صورت گرفته یا خیر. بسته به نظر قاضی دارد می تواند صوت را هم به عنوان استناد رای خود بیان نماید

سلام با آرزوی بهروزی برای شما ، در هر دو مرجع ارائه کنید ، می‌تونه موثر واقع بشه

سلام
صدای ضبط شده دلیل محکمه پسندی نیست همان قولنامه بهتر است

با سلام
عکس اولیه که از روی مبایعه نامه گرفته اید می تواند دلیل مفیدی بر ادعای احتمالی جعل باشد. هرچند صدای ضبط شده برای دادگاه دلیل محکمی نخواهد بود لیکن می تواند در مواجه با آن، افراد خاطی مجبور باشند حقیقت امر را آشکار نموده و نهایتا در رسیدگی به پرونده تاثیر بسزایی داشته باشد.