آیا با توجه به اینکه فقط پدر مرحومم بهش زمین داده، بعد از فوت پدر، ورثه باید در این زمینه جوابگو باشند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۸ #93556717

با سلام احتراما به استحضار می رساند پدر اینجانب تقریبا ۲۰ سال پیش با توجه به رسم و رسوم، در هنگام ازدواج برادرم، قطعه زمینی به متراژ ۱۰۰۰ متر به زن برادر(عروس) سند غیر رسمی داد ولی زمین در اختیار پدرم بود و بارها در زمان حیات پدرم علیرغم درخواست پدرم، زن برادرم برای گرفتن زمین خود اقدام نکرد از آنجا که حدودی برای زمین مشخص نشده بود پدرم زمین های خود را باغ کیوی کاشت. بعد از اینکه پدرم در سال ۹۸ درست قبل از بهره برداری باغ کیوی ،فوت شد حالا عروس ما (زن برادرم) ادعای زمین خود را کرده و ادعا میکند که باید محصول باغ نیز بهش داده بشه. لطفا بفرمایید نحوه اقدام چگونه است؟ آیا با توجه به اینکه فقط پدر مرحومم بهش زمین داده، بعد از فوت پدر، ورثه باید در این زمینه جوابگو باشند؟ سپاسگزارم

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه این انتقال در زمان حیات پدرتان و توسط ایشان صورت گرفته ،وراث موظف به تحویل آن خواهند بود.

با سلام
اگر پدر شما در زمان حیات خود طبق مبایعه نامه قطعه زمینی یا باغ و ... فروخته باشد و ورثه بعد از فوت متوفی طبق مفاد همان قولنامه متعهد به تحویل آن هستند و دادخواست باید به طرفیت تمامی ورثه باشد