مراحل پیگیری تخلف های ساخت و ساز،چگونه و از چه طریقی صورت میگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۸ #93536855

با سلام

روند پیگیری و طرح دعوا برای تخلف های ساختمانی(مثل احداث آسانسور خارج از نقشه و پروانه ساختمان و یا ازدیاد بنا مثلا یک طبقه بیشتر از نقشه و پروانه ی مجوز دار) که برای آنها در شهرداری جریمه هم پرداخت نشده و کاملا مخفیانه احداث شده اند، چگونه و از طریق کدام نهاد است؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعلام به شهرداری محل ولی میتوانید از طریق تامین دلیل با جلب نظر کارشناس و احراز تخلفات مراتب را جهت مطالبه خسارت در دادگاه پیگیر شوید

از طریق شهرداری میتوانید اقدام نمایید .

هر شهروند ایرانی می تواند هرگونه تخلف از قانون در حوزه ساختمانی یا شهرسازی را به صورت آنلاین و غیرحضوری جهت بازرسی و برخورد به اطلاع مدیران و کارشناسان آن حوزه در استان مربوطه برساند و از طریق همین سامانه نتیجه نهایی را پیگیری کند. این گزارش موضوعات زیر شامل می شود:
🔹افزایش غیرمجاز تراکم، سطح اشغال، تعداد طبقات و ...
🔹عدم رعایت اصول ایمنی (مانند: گودبرداری غیراصولی یا بدون مجوز(
🔹ساخت و ساز غیر مجاز یا تغییر غیرقانونی کاربری ملک
🔹تخلفات شهرداری یا ناظر پروژه و ...
🔹تجاوز به حریم کوچه یا خیابان
🔹مشرف شدن به ملک مجاور

به لینک زیر مراجعه کنید:

https://www.mrud.ir/%D۸%AE%D۸%AF%D۹%۸۵%D۸%A۷%D۸%AA-%D۸%B۴%D۹%۸۷%D۸%B۱%D۹%۸۸%D۹%۸۶%D۸%AF%DB%۸C/%D۹%۸۵%D۸%B۳%DA%A۹%D۹%۸۶-%D۹%۸۸-%D۸%B۴%D۹%۸۷%D۸%B۱%D۸%B۳%D۸%A۷%D۸%B۲%DB%۸C/%DA%AF%D۸%B۲%D۸%A۷%D۸%B۱%D۸%B۴-%D۸%AA%D۸%AE%D۹%۸۴%D۹%۸۱%D۸%A۷%D۸%AA-%D۸%B۳%D۸%A۷%D۸%AE%D۸%AA%D۹%۸۵%D۸%A۷%D۹%۸۶%DB%۸C-%D۹%۸۸-%D۸%B۴%D۹%۸۷%D۸%B۱%D۸%B۳%D۸%A۷%D۸%B۲%DB%۸C