وصول ضرر و زیان و خسارت خودرو در تصادف به چه صورت ممکن است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۱۷۹ #93525433

با سلام
من در تاریخ ۱۹ تیر ماه ۹۸ با خودرو پژو تصادف کردم و بعد از تشخیص کارشناس تصادفات بنده و خودروی سومی که در تصادف بود هر دو زیان دیده شناخته شدیم و یک مقصر مشترک داشتیم پس از تشکیل پرونده بیمه و کارشناسی های بیمه مبلغ شش میلیون شش صد هزار تومان خسارت برای من تعیین شد که از خسارت واقعی ماشینم کمتر است و از این مبلغ به دلیل داشتن دو زیان دیده تنها مبلغ دو میلیون و شش صد هزار تومان به من پرداخت شده. الان با گذشت بیش از یک ماه مقصر تصادف حاضر به پرداخت هزینه های من نیست و جواب سر بالا میده. باید اضافه کنم که من با ماشین در اسنپ مشغول به کار بودم. چطور میتونم حقم را بگیرم؟
تامین دلیل هم انجام دادم در ادامه چه کاری باید انجام بدم؟
هزینه های شکایت با خودم هستن یا میشه از مقصر گرفتن؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی مطالبه افت ارزش معاملاتی خودرو را بنمایید و هزینه های دادرسی پس از محکومیت خوانده قابل مطالبه است .

سلام دوست گرامی
می بایست قبل از طرح دعوا تامین دلیل کنید و بوسیله کارشناس میزان خسارت و افت قیمت کارشناسی و براساس مبلغ تعیینی اقدام به طرح دعوا و مطالبه وجه نماید

سلام
شما باید برای مطالبه خسارت خودرو و خسارات دادرسی و کارشناسی دادخواست دهید

سلام
میتوانید به استناد تامین دلیل و سایر مدارک موجود، علیه مقصر تصادف اقامه دعوای مطالبه وجه از بابت خسارت وارده را نمایید و همچنین امکان مطالبه هزینه های انجام شده را نیز از مقصر خواهید داشت

با سلام
تامین دلیل و پس ار تعیین خسارت و افت قیمت توسط کارشناس با نظریه کارشناسی دادخواست مطالبه وجه بدهید بعلاوه خسارات دادرسی