آیا واسم سابقه میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۶ #93501801

با سلام ما حدود چند هفته پیش در یک پمپ بنزین در مازندران با چند نفر درگیر شدیم که درگیری از سمت طرف مقابل شروع شد و اون طرف دوتا از رفیقای منو با چاقو زد و من هم بعد از دیدن این صحنه ها چاقو کشیدم ولی به کسی اسیب نزدم میخواستم ببینم الان حکم قاضی چیه و چون من سابقه ندارم ایا واسم سابقه میشه و اگر سابقه بشه پلاک میخورم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه در مقام دفاع مشروع اقدام کرده باشید و اثبات کنید قابل مجازات نمیباشد

با سلام
بهموجب ماده ۶۱۷ قانون مجازات اسلامی «هر کس بهوسیلهی چاقو و یا هر نوع اسلحهی دیگر تظاهر یا قدرتنمایی کند یا آن را وسیلهی مزاحمت اشخاص یا اخاذی یا تهدید قرار دهد یا با کسی گلاویز شود، در صورتی که از مصادیق محارب نباشد، به حبس از شش ماه تا دو سال و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.»

با سلام

موضوع طرح شده می تواند مشمول مواد ۶۱۰ تا ۶۲۰ قانون مجازات اسلامی(تعزیرات) مصوب۱۳۹۲ باشد و بالاخص عمل شما احتمالا باستناد ماده ۶۱۷ به جرم تظاهر و قدرت نمایی با سلاح سرد می تواند با مجازات حبس از ۶ماه تا دو سال و تا ۷۴ضربه شلاق روبرو شود. ضمن اینکه حضور و شرکت شما در نزاع دسته جمعی می تواند مشمول مجازاتهای دیگری هم باشد که در همه موارد نظر دقیق و قطعی پس از رسیدگی پرونده و نظر شخص قاضی تعیین میگردد...
در ضمن عدم سوء سابقه صرفا می تواند در کاهش مجازات تعیینی از سوی قاضی تاثیرگذار باشد...
در صورت حبس بله پلاک هم میشوید...

سلام
اگر چه جراحتی به کسی وارد ننموده اید اما قدرت نمایی با چاقو مجازات خود را دارد