آیا میتونم شکایت دزدی بکنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۶۲ #93433826

سلام
چند سال پیش پدرم فوت کرده و ما یک موتور داشتیم که مونده همون خونه و بعد از مدتی عموی من اونو فروخته احتمالا تنه اونو تغییر داده کارت موتور به اسم اقوام نزدیکه و سند هم به اسم یکی دیگه ایا با شهادت اونی که کارت موتور دستشه میتونم موتور رو پس بگیرم و جرم تغییرات در تنه موتور برای فرد سابقه دار در چندین سال پیش چیه و به چه طریقی شکایت زود رسیدگی میشه

مشاوره حقوقی سرقت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام صاحب سند میتواند طرح شکایت کند

سلام
فقط صاحب سند صلاحیت دارد.

شما نمی توانید اقدامی نمایید

بادرودوسلام قانونا باید صاحب سند تقدیم و تنظیم شکایت نماید.

با سلام قانونا صاحب سند باید شکایت کند.

با احترام شخصی گه مالک اصلی میباشد پیتواند شکایت کرد

درود بر شما، در این مورد بایستی صاحب سند اقدام به هرگونه شکایت کنند، شما قانونا ذینفع نیستید.