بخوام پیگیری کنم که سند به نام چه شخصی هست، باید به کجا مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۳ #93429446

سلام وقت بخیر
پدرم من ۶ ماه هست که در قید حیات نیست و همسر پدرم به جای مهریه سند منزل رو بردن و میگن شکایت کردن من الان بخوام پیگیری کنم که سند به نام چه شخصیه و اصلا شکایتی روی سند انجام شده باید به کجا مراجعه کنم؟؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
میتوانید گواهی انحصار وراثت بگرید و به ثبت محل ملک مراجعه نمایید تا مشخص شود

انحصار وراثت اخذ نمایید

سلام
پدرم من ۶ ماه هست که در قید حیات نیست ////
بعد از فوت وراث با مراجعه به شورای حل اختلاف و گرفتن گواهی انحصار وراثت اقدام به تقسیم ارث می کنند
برای تقسیم ارث رعایت ترتیب طبقات و درجات از اهمیت بسیاری برخوردار است
ورثه به افرادی گفته می شود که وارث مال و اموال شخصی هستند که به مجموع این افراد وراث گفته می شود. بدین ترتیب وراث نقش قائم مقام فرد فوت شده را دارند و از این رو می توانند در اموال متوفی تصرف کنند.
باید به کجا مراجعه کنم؟؟
در ابتدا برای دریافت گواهی انحصار وراثت به اداره ثبت احوال باید مراجعه کنید تا موضوع فوت ثبت کامپیوتری شود که در ادامه با باطل شدن شناسنامه فرد فوت شده گواهی فوت برای وی صادر می شود. پس از صدور گواهی تمامی اموال به صورت قهری به ورثه منتقل می شود که ورثه به منظور تعیین سهم خود به دادگاه مراجعه کرده و گواهی انحصار وراثت را دریافت می کنند