از سرقتی بودن اطلاعی نداشتم چه طور اثبات کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۴ #93419794

با سلام بنده دوسال پیش از سایت دیوار یک بورد گوشی خریدم و فکرش را هم نمیکردم که بورد گوشی می‌بایست کارتن داشته باشد، و پس از اینکه متوجه موضوع شدم هر قدر با فروشنده تماس گرفتم پاسخی دریافت نکردم بنابراین ۲ الی ۳ روزی استفاده کردیم و پس از آن دیگر از آن بورد استفاده ننمودم، متاسفانه پس از دوسال ابلاغیه ای برای بنده آمد که متهم به سرقت شدم و غیابی محاکمه شدم، گویا صاحب گوشی از طریق دوربین مدار بسته سارق گوشی خود را شناسایی کرده و دادگاه دستور پیگیری داده بود، که از شانس من و یک شماره دیگر از آن استفاده کرده بودیم، که شماره دوم را رها کردن و به شماره بنده کلید کردن چون که کارمند دولت هستم اینطور فکر ه که شکایت از بنده به صرفه تر است، بنابراین با وجود اینکه دوربین های مدا ربسته تصویر سارق گوشی را گرفتن، و حتی جهت شناسایی آن شخص از بنده هم کمک خواستن که گفتم نمیشناسم،ولی متاسفانه قاضی به بنده ۳ سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق غیابا حکم داده بود که پس از واخواهی به ۶ ماه و ۳۰ ضربه شلاق تبدیل شده، دارم دیوانه میشوم هم از لحاظ شخصیتی. هم خانوادگی، بخاطر کاری که شخص دیگری مرتکب شده بنده باید مجازات شوم، آن هم بدلیل بی‌اطلاعی از شرایط خرید بورد گوشی، استدعا دارم بنده را راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی سرقت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه نظر به اهمیت زمان در چنین دعاوی حالا که رای قطعی علیه شما صادر گشته جز از طریق اخذ رضایت شاکی خصوصی اقدامی برای شما متصور نمی باشد .

برای اثبات این موضوع به سختی می توانید رداتهام کنید لذا اصلح است رضایت شاکی را جلب نمایید

بهتر است رضایت شاکی را بگیرید

با درود
با استناد به عدم آگاهی خویش، و دفاع مستند، می‌بایست در راستای تبرئه خویش تلاش نمایید.
بهتر است از یک وکیل متخصص استفاده ببرید.

نسبت به رای واخواهی شده اگه مهلتتون تمام نشده باشه میتونید درخواست تجدیدنظر کنید. در خصوص سارق نبودن شما، به فیلم میتوانید استناد کنید و درخصوص عدم اطلاعتون از باب خرید بورد باید قضات و به اقناع برسونید که علم نداشتید. با توضیحات شما به نظر بنده میشه امیدوار بود که رای نقض بشه. از فرصت تجدیدنظرخواهی استفاده نمایید

درود
باید اثبات کنید و اثبات بسیار دشوار است.

اگر تصویر سارق در دوربین ها مشخص بباشد احتمالا محکومیت شما بابت مالخری و خرید مال مسروقه است . به هر حال تنها با جلب رضایت شاکی امکان تغییر در حکم صادره وجود دارد . اثبات عدم اطلاع و سوءنیت در این قبیل جرائم بسیار مشکل بوده و نمیتوان با ارائه مدرک و شاهد موضوع را ثابت کرد .