در صورت مشخص شدن دروغ بودن شهادت من مجازات آن چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۶ #93401638

سلام بنده فروشنده ماشین به شخصی بودم که ایشان هم قبل از زدن سند به نام به کسی دیگر ماشین را فروخت . روز قبل از انتقال سند بنده به نام خریدار دوم ، بنده و خریدار اول و دوم حضورا صحبت کردیم و قرار شد خریدار اول مبلغ پنج میلیون تومان به خریدار دوم تخفیف دهد ولی دست نوشته ای نداد. عصر همان روز خریدار اول به خریدار دوم پیامک داده و از تخفیف دادن منصرف شده است . روز بعد بنده ازین موضوع اطلاعی نداشتم و ماشین به نام خریدار دوم زدم. حال خریدار اول از خریدار دوم طرح دعوی کرده و طلب پول کرده و بنده هم به عنوان شاهد به نفع خریدار دوم شهادت داده ام ولی الان فهمیده ام که خریدار اول به خریدار دوم پیامک داده بوده ولی به بنده گفته همان شب که فردا ماشین به نام ایشان بزنم حال خریدار اول میتواند با نشان دادن پیامک ادعای دروغ بودن شهادت بنده کند؟ بنده شهادت دادم که خریدار اول پنج میلیون تومان تخفیف داده اما پس از به نام خوردن ماشین به خریدار دوم به دلیل پشیمانی یا هر مورد دیگر منکر این موضوع شده

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از آنجایی که شما از پیامک ارسالی خریدار اول اطلاعی نداشته اید و بر اساس آخرین اطلاعات خود شهادت داده اید، عمل شما شهادت کذب محسوب نمی شود و قابل مجازات نخواهد بود.