آیا میشود رای دادگاه اول برای وکیل بیاید و بعد برای موکل؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۲۰ #93369747

با سلام
من ( زوجه) بابت پرونده طلاق وکیل گرفتم ، البته طلاق از طرف زوج بوده ، وکیلم با من تماس گرفت و گفت از شعبه دادگاه رای برای من اومد ، ولی برای من زوجه هیچ رٲیی در سامانه ثنا نیامده است

مشاوره حقوقی طلاق
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله.در پرونده های حقوقی اصولا ابلاغیه ها فقط برای وکیل میاد و برای موکل نمیاد.

با سلام باتوجه به اینکه شما وکیل دارید ابلاغیه ها به وی ارسال میشود‌.

سلام از نظر دادگاه تاریخ ابلاغ رای به وکیل تاریخ ابلاغ محسوب می‌شود و الزامی به ابلاغ به موکل نمی باشد.

سلام
اساسا با توجه به داشتن وکیل، آرای دادگاه به جای شما به ایشان ابلاغ می گردد.

ابلاغ های موجود درصورت ارسال معمولا به طور همزمان در سامانه قرار میگیرد ولی ابلاغ به وکیل معتبر است

با درود از آنجایی که وکیل دارید به وکیل ابلاغ می‌گردد.

با سلام درصورتیکه وکیل در پرونده اعلام وکالت نموده باشد طبق قانون رای به وکیل ابلاغ می شود و نیازی به ابلاغ به موکل نیست . موفق و مؤید باشید .