طرف از من چک دارد میتواند وانت را توقیف کند، چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۸ #93359239

سلام
من یک چک دارم که برگشت خورده اعسار دادم و قاضی به ماهی یک میلیون رای داده حالا من یک خودرو وانت دارم که خرج زندگی را در میاورم انرا میتوانند توقیف کنند

میخواهم ببینم وانت که خرج زندگی را بان درمیاورم و طرف از من چک دارد میتواند وانت را توقیف کند

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر حال باید برای مرجع قضایی محرز شود که وانت تنها وسیله امرار معاش شما می باشد.

می‌توان تقاضای توقیف نماید. ولی اگر با درخواست شما قاضی به این نتیجه برسد که وسیله کار شما است می‌تواند دستور رفع توقیف دهد.

سلام و عرض احترام
قبولی درخواست اعسار مانع توقیف اموال نیست. درصورت توقیف ماشین ادعای مستثنیات دین بودن بکنید.