وکیلم میتونه تنهایی در تمام جلسه حضور داشته باشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۲ #93294027

سلام خسته نباشید
در پرونده کیفری شاکی هستم ولی به دلیل اینکه تعدادی از چکهای من در بازار خیانت در امانت شده که به صورت امانت بوده و رسید داشتم و الان بابت اون هم از نفر اصلی شکایت کردم ولی همزمان دو نفر که چک در یدشون هست حکم جلب منو گرفتن که با متهم پرونده خودم دست به یکی کردن که با حکم جلب هم مانع حضور من در دادگاه میشن و هم یک سری فاکتور بر علیه من جعل کردن که من شکایت کردم ولی تا روشن شدن تکلیف خیانت در امانت نه توان پرداخت وجه چکهارو دارم نه میتونم جلسه دادگاه برم ضمنا متهم در اگاهی چیزی برای دفاع نداشت و دلیل اضافه کردن اعداد زیر امضا صرفا روشن شدن مقدار بدهی بنده اعلام کرده در حالی که تمام اسناد به صورت رسید تحویل بار بوده که به صورت فاکتور با مبلغ صفر بوده و فقط جهت رسید اقلام امضا شده و بعد در جای مبلغ رقمی اضافه نکرده و زیر امضا در قسمت سفید اعداد نوشته که حدود ۴ برابر قیمت واقعی اجناس هستن و در جواب که چرا این اعداد ۴ برابر اضافه نوشته گفته با من توافق کرده در حالی که هیچ چیز وجود نداره
۱) ایا جرم مرتکب شده است
۲)میخواستم بدونم وکیلم میتونه تنهایی در تمام جلسه حضور داشته باشه و این در حالی که متهم در اگاهی اعتراف کرده که اعداد خودش اضافه کرده ولی گفته برای روشن شدن موضوع اضافه کرده در حالی که هدف اصلی سو استفاده از رسیدها هست
۳)با توجه به اینکه طرف من هم وکیل گرفته چطور میتونه اضافه کردن اعداد و امری عادی بدونه و بگه میخواستم رقم بدهی مشخص بشه و قاضی دادگاه گفته رقم بزن منم زدم و در پرونده حقوقی شاکی من شده
به طور کل گفتن یا از طریق فاکتور جعلی یا از طریق چکها میتونن از من پولی بگیرن در حالی که من اصلا بدهی ندارم و برای هر دو مورد شاکی هستم ولی پرونده اونها جلوتره

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بی شک وکیل به نمایندگی از شما در جلسه شرکت می کند ونیازی بحضورتان نیست مگر قاضی صلاح بداند وشمارا احضار کند

بله فلسفه گرفتن وکیل عدم حضور موکل در دادگاه است مگر در موردی که قاضی حضور شما را لازم بداند.

با سلام و احترام
بله میتوانید با دادن اختیارات لازم به وکیل او را نائب خود قرار داده و نیازی به حضور شما در امر دادرسی نیست، مگر اینکه مقام قضایی حضور شما را الزامی بداند