در صورتیکه ادله برای اثبات حق و جایگزینی اوراق جعلی و استفاده از سند مجعول وجود دارد چه کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۷ #93208262

دو روز بعد از ختم دادرسی مدارکی ارائه میشود و قرار نهایی صادر میشود و ضمن اعتراض به قرار دادگاه اعتراض را قبول نمیکند و حکم قطعی صادر میشود در صورتیکه ادله برای اثبات حق و ضمن دستکاری در پرونده و جایگزینی اوراق جعلی و استفاده از سند مجعول وجود دارد طریقه شکایت به این حکم قطعی چطوری و در کجا صورت میگیرد در صوریتکه مدارک موجود ثابت میکند که حکم خلاف شرع بین میباشد

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید این موضوع رو از طریق فرجام خواهی یعنی اعتراض به رای در دیوان عالی کشور یا از طریق اعاده دادرسی اقدام به اعتراض به رای و نقض ان نمایید

درود بر شما. حسب مورد حق فرجام خواهی و یا اعاده دادرسی دارید.

سلام ممکن است امکان فرجام خواهی و یا تقاضای اعده دادرسی را حسب مورد داشته باشید