الان که تقاضای سهم الارث میکنیم میگوید ملک به نام من است و حقی ندارید چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۵ #93206699

سلام برادر من بعد از فوت پدر امضای ۳ برادر و یک خواهر را جعل کرده و سند به نام خودش زده است ممنون

مشاوره حقوقی ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود شکایت جعل و استفاده از سند مجعول می توانید طرح نمایید

به مهر
شکایت جعل و استفاده از سند مجعول می توانید طرح نمایید

سلام و ارادت
شما ابتدا بابت جعل امضا میبایستی شکایت نمایید سپس سند را ابطال نمایید .

بسمه تعالی : ابتدا باید دادخواستی با عنوان تایید اصالت تنفیذ مالکیت ملک به شماره پلاک ثبتی ...را تقدیم دادکاه حقوقی عمومی نمایید که البته این نوع دعوی ، اخوی شما رو مجبور خواهد کرد اصل کلیه مدارک رو که موجب اثبات مالکیت دارد به دادگاه ارائه نماید در همان دادگاه نسبت به اوراقی که یقین بر جعل دارید مدعی شوید و از دادگاه حقوقی تقاضای احاله پرونده به دادسرا برای اثبات جعل رو نمایید و همچنین تقاضای استمهال تا روشن شدن موضوع جعل از دادسرا را بنمایید ...
این تنها راه حل قانونی شماست

اول مطمین شوید پدرتان بنام ایشان ملک رامنتقل ننموده درغیراینصورت میتوانید حق خودرامطالبه کنید

درود .. حسب عملکرد برادرتان نسبت به سند مجعول شکایتی با عناوین اتهامی جعل وفروش مال غیر دردفاتر قضایی ثبت کنید بعد از اثبات موضوع تقدیم دادخواست حقوقی الزامیست

سلام. شکایت جعل و استفاده از سند مجعول و همچنین فروش مال غیر و عناوین جرم دیگری عند الاقتضا مطرح کنید.