درصورت آزار و اذیت بعد از چند روز استعفا بدهد و برای دریافت سنوات به اداره کار مراجعه و دادخواست بدهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۹ #93196527

با سلام با ابلاغ حکم بازگشت به کار کارگر بدون قرارداد از هیات حل اختلاف ایا از تبصره ۱۶۵ در مورد سنوات ۴۵ روزه می توان استفاده کرد؟ من از هیات تشخیص پرسیدم گفتد هیچ کسی تا به حال نگرفته است چه منعی وجود دارد؟ کارگر تا چند روز بعد از حکم می تواند به کارگاه مراجعه کند و در صورت ازار و اذیت ایا می تواند بعد از چند روز استعفا بدهد و برای دریافت ستوات به اداره کار مراجعه و دادخواست بدهد ؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

را سلام
در قوانین کار ، کار سخت مطمح نظر قرار گرفته ،
هزار و اذیت از لحاظ قانونی بالاخص در ارتباط با کارگران خانم قابل تعقیب می باشد .اما در خصوص آقایان باید موضوع بررسی ، گردد اگر کار سخت باشد و موجبات آزار و اذیت را فراهم می کنی استعفا، تقاضای تغییر و تعاهم با کار فرما در خصوص جابجایی پیشنهاد می گردد ودر صورت عدم توافق با کارفرما ، باید حقوق و مزایا مطمح نظر و تداوم ویا ختم قراردادکار مطمح نظر و با مراجعه به اداره کار در وصول و احقاق آن پیگیر باشید