زدن سیم کارت بنام یکی از ورثه بدون حضور همه ورثه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶,۵۴۳ #93181

سلام ما ۵ تا ورثه هستیم یک سیم کارت رو با حضور خواهر و مادرم به نام خودم زدم پدر بزرگ و مادربزرگم به عنوان ورثه راضی بودن ولی در دفترخدماتی حضور نداشتند برا امضا خود کارمند دفتر خدماتی گفت ایا پدربزرگ و مادربزرگ راضی هستند منم گفتم اره و خودش جای پدربزرگ و مادربزرگم امضا کرد و سیم کارت به نام من زده شده ایا اینجا جعل صورت گرفته است ؟ اگر اره چکار کنم تا ازمن شکایت نشه؟ جرم جعل چیست؟

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در صورتیکه ایشان رضایت داشته باشند جعلی صورت نگرفته است و انگار که آنها امضا کرده اند لذا اگر میدانید که در آینده ممکن است مشکلی ایجاد شود یک دست نوشته مبنی بر رضایت آنها برای انتقال سیم کارت بگیرید.